Sunday, July 21

“Të dal e t’i them nanës: S’ke nevojë me punu më”/ Luizi i tregon Deas se pse e do fitoren

Teksa janë ndodhur në dhomën e ndenjes, Luizi dhe Deamishel, kanë biseduar në lidhje me finalen, çmimin e madh dhe qëllimin se pse e duan ta fitojnë.

Luizi është shprehur se fitoren e ka jetike, ndryshe nga banorët e tjerë.

Pjesë nga biseda:

 

Dea: A je krenar për udhëtimin tënd?

 

Luizi: Po jam, kam lujt fort o Dea, pasha zotin

Dea: Pse e do kaq shumë

 

Unë e kam jetike, ju mund ta keni qëllim, për mu është jetike.

 

Dea: Pse? Të gjithë ofendime që ke bërë, ti s’ke respekt për lekët?

Luizi: E du për të tjera gjana!

 

Dea: E ke fiksim?

 

Luizi: Unë du me fitu, e të dal prej këtu, e t’i them nanës teme, s’ke nevojë me punu më.