Monday, May 27

“Efi është harbute dhe arrogancën e ka parësore, por..”/ Kush e mendon këtë për banoren e BBVip

Graciano Tagani si pjesë e “E Diell” ka komentuar sjelljet e banorëve të Big Brother VIP, ndërkohë që nuk i ka kursyer kritikat por he komplimentet për banorët që ende vijojnë garën dhe kokurrojnë me njëri-tjetrin për çmimin e madh.

Graciano është shprehur se Efi është një nga personazhet harbute por t’i thotë të vërtetat në sy.

“Unë jam me lojën e Visit por jam edhe me lojën e Efit që le ta quajmë është pak harbute, t’i thotë të vërtetat në sy, troç”- tha Graciano.