Tuesday, May 21

Ju pëlqen? Kiara shikon luanin e vizatuar në fytyrën e Luizit: Sa i…

Luiz Ejlli ka zgjuar mëngjesin e sotëm Dea Mishel, pasi kishte për t’i pikturuar në fytyrë luanin. Kjo është një sfidë nga Vëllai i Madh, ku secili nga banorët zgjodhën diçka që ta pikturonin në fytyrë.

Dea dhe Efi Dhedhes ishin dy vajzat që do realizonin pikturat. Ndërkohë do të ketë një votim për realizimin më të bukur dhe banori që do të fitojë do të ketë dhe një avantazh në lojë.

Këtë avantazh nuk do e ketë vetëm banori që fiton, por edhe personi që ka realizuar pikturën, pra Dea ose Efi.

Ndërkohë Luizi zgjodhi menjëherë Dea, e cila i ka pikturuar edhe herë të tjera dhe ai është ndarë shumë i kënaqur. Ishte Dea që i propozoi atij që t’i bënte një luan, të cilin ia realizoi ditën e sotme.

Ju pëlqen juve? Se Kiara Titos i ka pëlqyer shumë dhe i ka thënë se i ‘shkon shumë’. Edhe vetë Luizit i ka pëlqyer dhe iu drejtua Deas duke i thënë ‘je yll’.