Tuesday, June 18

“Ti nuk di akoma kush je, vajte 40 vjeç”/ Luizi nuk e kursen Dean: Ti je fundërinë

Luizi ka nisur fushatën në të gjithë shtëpinë, teksa po i nxitë banorët të mos i flasin Efit.

Duket se jo gjithçka ka shkuar siç duhet sepse ka hasur në rezistencën e disa prej anorëve të tjerë.

Nisur nga kjo Luizi i ka konsideruar banorët si njerëz pa karakter dhe çapaçula.

 

Pas këtyre akuzave nuk ka munguar dhe përgjigja e Deas.

Pjesë nga biseda:

Luizi: O njerëz pa karakter, o çapaçula

 

Dea: Ti njëherë që flet për karkater nuk e di

 

Luizi: Ti je e fundit, ti je fundërrina

Dea: Kur flet ti për karakter mos ngelt njeri në këtë planet. Ti nuk di akoma kush je, vajte 40 vjeç.