Luizi dhe Dea Mishel përballë njëri tjetrit, për finalistin e parê

Luizi dhe Dea Mishel përballë njëri tjetrit, për finalistin e parê

Finalisiti i parë i Big Brother VIP 2, do të shpallet të shtunën në prime-n e ardhshëm.

 

Në dhomën e rrëfimit secili banorë zgjodhi dy emrat që ata dëshironin për t’i parë finalistë.

Shiko SHQIP IPTV

 

Me shumicë votash nga banorët, më të votuarit kanë qënë Luizi, Dea Mishel dhe Kristi.

 

Banorët me më shmë vota kanë qënë Dea dhe Luizi, të cilët do të përballen me njeri tjetrin në një televotim që u hap gjatë mbrëmjes së sotme, ku do të jetë publiku ai që do të zgjedh me anë të votave finalistin e parë.

Big Brother VIP Lifestyle