Tuesday, May 21

“Luizi finalisti i parë”/ Deamishel bisedon me Jorin dhe Kristin

Deamishel, Kristi dhe Jori biseduan në orët e para të mëngjesit për emrin e parë të finalistit, i cili do shpallet mbrëmjen e sotme gjatë spektaklit.

 

Sipas Deas, Luizi mund të shpallet finalisti i parë. Kristi mendon se finalisti i parë është dikush mes tre banorëve më të vjetër në shtëpi, që janë ai, Dea dhe Luizi.

 

Ai tha se nuk ka një mendim të qartë se kush mund të jetë, por mendon se mund të shpallet edhe Dea.

 

Nga ana tjetër, Jori foli për ish banorët që u futën sërish në shtëpi, ku njëri prej tyre mund të ketë shanse për finale.

 

Sipas saj, mes Kiarës dhe Efit, kjo e fundit ka më shumë shanse ta prekë finalen. Ajo dhe Kristi mendojnë se edhe Qetsori është lojtar shumë i fortë dhe se mund të jetë finalist.