Saturday, July 13

Zarf në shtëpinë e BB VIP/ Vëllai i Madh u jep banorëve një lajm të bukur, ata kanë mundësinë që të…

Mbrëmjen e djeshme, Vëllai i Madh u ka dhënë banorëve një lajm shumë të bukur. Ata kanë mundësi që të bëjnë koncert me orkestrën e Top Channel.

Detyra e secilit banorë është që të përzgjedhin këngët që ata dëshirojnë që të këndojnë dhe t’i tregojnë në dhomën e rrëfimit.

Vëllai i Madh do i mundësojë tekstet e printuara dhe tonalitetin që ata dëshirojnë të këndojnë.

Nga ana tjetër, Jori Delli ka si detyrë që me të gjithë djemtë e shtëpisë, të zgjedhë një këngë, të cilën do ta kërcejë duke krijuar një koreografi.