Friday, July 19

“Të kam dh*erë mu në lojë, më hapni derën”/ Skemat e Luizit për të braktisur shtëpinë, Kiara “e nxit”

Luizi ka qenë duke pirë kafen e mëngjesit nën shoqërinë e banorëve të tjerë mes tyre dhe Kiarës, teksa ka nisur sërish të mendoj me zë.

Ai ka krijuar një situatë në mendje ku kërkonte të fuste në kurth produksionin, duke iu thënë që do të linte shtëpinë, i mërzitur.

Ka qenë Kiara ajo që e ka nxitur, duke i thënë: Bëje të shikojmë reagimin.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Të dalësh nga dhoma e rrëfimit duke sharë psh: Të kam dh*erë mu në lojë, as më intereson hiç. Të shkoj të marr valixhet të mbledh rrobat dhe të them më hapni derën.

Kiara: Bëje, kot të shikojmë reagimin.

Luizi: Jo moj… të ma hapin tamam pastaj