Monday, May 27

(VIDEO) Paralajmërimi i fundit për Luizin dhe Efin nga Big Brother

Big Brother ka paralajmëruar për herë të fundit Luizin dhe Efin.

Ky paralajmërim vjen pasi të dy këto banorë kanë përdorur presion psikoligjik tek banorët e tjerë në lidhje me nominimet kokë më kokë, duke përmendur banjon si opsion të vetëm për të dalë nominim.

Big Brother i njofton të dy që nqs duan, le të dalin vetë nga shtëpia, ose në rast se përsëritet si rast do ketë përjashtim të menjêhershëm.