Saturday, July 13

Zhaklina: Unë dua të shoh seks në shtëpinë e BB. Kiara ta vërtetojë që është gruaja Luizit: Nese ato nuk q…

Mbrëmjen e prime në shtëpinë e “Big Brother VIP” u rikthyen katër banorë, Efi, Kiara, Ronaldo dhe Bledi.

Rikthimin e tyre e kanë komentuar edhe opinionistët, por ajo që mori vëmendje në lidhje me rikthimin e Kiarës ishte deklarata e Zhaklinës.

Zhaklina tha se pret më shumë nga Kiara në këtë rikthim dhe sipas saj banorja tani duhet të vërtetojë që është gruaja e Luizit.

“Do shoh a do e vërtetojë Kiara veten si gruaja e Luizit. Unë dua të shoh seks brenda shtëpisë së Big Brother.

Nëse janë kaq të dashuruar, unë dua ta shoh këtë dashuri”, tha Zhaku.