Saturday, July 13

Del VIDEO e atentatit me eklploziv në Durrës, mjeti në pronësi të Aldi Mustafës, mik i…

Atentat me eksploziv Aldi Mustafës. Ngjarja ka ndodhur në orën 14:00 në Shkozet.

Ngjarja ka ndodhur në orën 14:00 në Shkozet. Nuk dihet ende nëse në makinë ka qenë vetë Aldi Mustafa apo makinën e kishte në përdorim dikush tjetër.

Aldi Mustafa, 37 vjeç, banues në Durrës, nuk është një emër i panjohur për policinë. Ai rezulton i dënuar më parë për veprat penale “Kanosja” dhe “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”, me 10 vite burg, në Gjermani.

Mësohet se Mustafa më herët ka qenë anëtar i një bande të njohur në Durrës, ndërsa ka pasur lidhje me ‘Rrumin’, një personazh i njohur dhe i përfolur në ngjarje kriminale, siç ishte dhe atentati ndaj ish-prokurorit Arjan Ndoj.