Friday, July 19

“Ouu, vishu se na mbyte!”/ Komenti epik i Luizit kur sfilon Jori (VIDEO)

Juria e vendosur në qendër të living, priti sfilatën dhe pozimet e secilit banorë.

Me muzikë në sfond, Dea Mishel ishte banorja e parë që hapi këtë kompeticion, e më pas një e nga një, të gjithë banorët e tjerë kryen sfilatën e tyre.

Më pas të vendosur në rresht të gjithë së bashku, ata sfiluan dhe kërcyen për jurinë e Miss & Mister Big Brother.

Pas përfundimit të sfilatës, anëtarët e jurisë u konsultuan me njëri tjetrin, e vendosën kështu çmimin për secilin banorë, duke përcaktuar kategorinë në fashat e Miss&  Mister Big Brother.