Miss & Mister Big Brother/ Banorët do të organizojnë kompeticion bukurie në shtëpi (VIDEO)

Miss & Mister Big Brother/ Banorët do të organizojnë kompeticion bukurie në shtëpi (VIDEO)

Vëllai i Madh u dha mundësinë banorëve të zhvillonin Miss & Mister Big Brother.

Luizi, Kristi dhe Olta vendosën të ishin juria e këtij kometicioni.

Juria ka si detyrë të caktojë dhjetë kategori me çmimet që do të përfitojë secili pjesëmarrës.

Shiko SHQIP IPTV

Banorët nisën menjëherë përgatitjet për veshjet dhe u ndanë në dy grupe për të zhvilluar sfilatën e Miss& Mister Big Brother.

Big Brother VIP