Tuesday, June 25

“Shkëndija” mes Lorencit dhe Keisit? Këngëtarja: E kam përballë personin që dashuroja…(VIDEO)

Lorenci, Dea, Fotini dhe Nita diskutuan rreth sekreteve që banorët rrëfyen pak ditë më parë, në mënyrë anonime.

Në globin e qelqtë, në të cilin banorët kishin shkruar sekretet e tyre në letër, në njërën prej tyre thuhej, “Kam qenë e dashuruar me një banor të Big Brother”.

Keisi rrëfeu se sekreti ishte i saj. Teksa Lorenci po e ngacmonte se për cilin bëhej fjalë, ajo i tha atij se atë banor e ka përballë, duke nënkuptuar që sekretin e kishte për të.

Pas kësaj deklarate, ata të dy u përqafuan. Nuk dihet nëse mes tyre kanë lindur sërish ndjenjat, por pritet që këtë gjë, ata ta zbulojnë në ditët në vijim.