Tuesday, May 21

“Të ka ditëlindjen vjehrra”/ Luizi i “lutet” për vëmendje, reagimi i Kiarës do t’ju “tërbojë”

Edhe pse çifti shpesh herë ka treguar se janë të fortë bashkë dhe dashuria e tyre është mbi gjithçka, tipi i ftohtë i Kiarës ndonjëherë bën që gjërat të duken ndryshe.

Një ditë më parë teksa ishin duke qëndruar në oborrin e shtëpisë një grup banorësh, mes tyre Luizi dhe Kiara, ky i fundit ka treguar që në 9 mars ka ditëlindjen mamaja e tij.

Teksa ishte duke ia thënë këtë gjë veçanërisht Kiarës, reagimi i saj ishte epik.

 

Duke mos shprehur asnjë shenjë interesi, dhe pasi Luizi i kishte thirrur dy herë për t’i kushtuar vëmendje, përgjigja e Kiarës ishte shumë e ftohtë.

 

Pjëse nga biseda:

Luizi: Në 9 mars të ka ditëlindjen vjehrra Kiara

 

Kiara: Okej

 

Ndërkohë bëjmë me dije se të gjithë banorët e tjerë i janë afruar Luizit për të uruar për ditëlindjen e nënës së tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *