Tuesday, June 18

Zhaklin Lekatari: Dua një burrë modern, jam e zhgënjyer nga meshkujt shqiptarë

Opinionistja e ‘Big Brother VIP Albania’ është zhgënjyer nga meshkujt shqiptarë. Zhaklin Lekatari u shpreh ditën e sotme në ‘Ftesë në 5’ se mes burrave shqiptarë dhe të huaj, zgjedh këto të fundit. Ajo deklaroi se është zhgënjyer shumë nga shoqëria shqiptare e nuk beson se një mashkull shqiptar do donte të ishte në krah me një grua që merr komente të tilla.

‘Një burrë modern. Ndoshta një të huaj. Jam zhgënjyer shumë nga shoqëria shqiptare se të merr të hedh, si t’i dojë qejfi asaj. Frustrimi kulturor që ne kemi në këtë moment është shumë i tmerrshëm. Jam shumë e shqetësuar për të ardhmen e vendit. Ne kemi nevojë për një dorë të hekurt më të madhe, që të na mbështesë dhe të shkojmë aty ku ne nuk shkojmë dot.

Nuk më kanë prishur punë komentet në një lidhje tani, se nuk ka lidhje aktuale. Po janë shumë problem kur ti bën një punë të tillë. Se ai personi që do jetë partneri yt, do marrë pjesë në këtë gjë e nuk e di nëse ai do të marrë pjesë në këtë gjë. Është shumë e vështirë të gjesh dikë që mund të jetë me ty’

Qëndrimi i Zhaklinës për situatën e Luizit dhe Kiarës tek lavamani dhe rastin e Kristit me të dashurën e tij jashtë, nga një pjesë e madhe e publikut është konsideruar si standard i dyfishtë. Ky qëndrim i publikut, u tha me zë të lartë nga Efi gjatë ‘Prime’ të kaluar, duke shkaktuar debate mes saj dhe Zhaklinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *