Tuesday, June 25

“Kam pasur besim të verbër por …”/ Luizi zbulon se kush nga banorët e BBVip e zhgënjeu

Kiara ka lënë shtëpinë e Big Brother të shtunën (25 Mars 2023) duke e lënë në një farë mënyre Luizin pa një person të afër t në lojë.

Luizi teksa ka qenë duke biseduar me banorët ka folur në lidhje me perosnat që I ka pasur më afër gjatë qëndrimit të tij në BBV2 dhe se nga kush është zgënjyer.

Luizi: Nëse ka një banor që i besoj 100% ishte Kiara, përsa i përket besimit…unë kam pas besim të verbër edhe te Amarildoja. Por ai më zhgënjeu, zgjedhja e tij.