Saturday, July 13

Momente gazmore/ Qetsori dhe Lorenci lahen në pishinë (VIDEO)

Rritja e temperaturave dhe ajri i ngrohtë kanë bërë që banorët të vishen të gjithë me rroba të shkurtra sot.

Kiara veshi një fustan, Dea, Fotini, Nita, Jori dhe Keisi veshën fund, ndërsa djemtë pantallona dhe bluzë me mëngë të shkurtra.

Teksa termometri shënon 21 gradë, kjo ka favorizuar banorët që të lahen në pishinë.

Ishte Qetsori ai i cili pasi piu kafen e mëngjesit me Oltën, doli në oborr dhe u hodh në pishinë. Pas tij, të njëjtën gjë bëri edhe Lorenci.