“Do i themi Luizit”/ Dea dhe Olta planifikojnë një rreng për Qetsorin: Dua të duket… (VIDEO)

“Do i themi Luizit”/ Dea dhe Olta planifikojnë një rreng për Qetsorin: Dua të duket… (VIDEO)

Dea i ka thënë Oltës që edhe pse Qetsori e ka ‘ngacmuar’ shumë, ajo nuk do të ketë debate të ashpra me të,  por do të nxjerrë anën e tij naive.

Për të arritur këtë, Dea ka shprehur se do të përgatisë një rreng, ku bashkëpunëtore do jetë edhe Olta.

Vazjat kanë nisur të thurrin planin e tyre.

Shiko SHQIP IPTV
Big Brother VIP