Friday, July 19

‘Na i bëtë miqtë dashnorë’, Sabiani reagon i revoltuar pas lajmeve se Lorenci është ish-i i Keisit

Pas hyrjes së këngëtarit Lorenc Hasrama në Big Brother, nisën aludimet se ai është ish i dashuri i Keisit. Shikuesve u ka bërë përshtypje gjithashtu fakti që gjatë hyrjes së konkurrentëve të rinj, kamera fokusoi në një moment Sabianin dhe Keisin.

'Na i bëtë miqtë dashnorë', Sabiani reagon i

Ky pretendim u tha gjithashtu gjatë videove live të personazheve të ndryshëm që komentojnë “Big Brother” dhe më pas u përhap nga njerëzit në rrjete sociale.

'Na i bëtë miqtë dashnorë', Sabiani reagon i

Në lidhje me këtë çështje së fundmi ka reaguar Sabiani, i cili është shprehur i revoltuar për këto lajme duke sqaruar se me Lorencin ka miqësi të përbashkët.

'Na i bëtë miqtë dashnorë', Sabiani reagon i

“O media k…, që e keni shpirtin më të zi se qymyri. Na i bëtë miqtë dhe shokët dashnorë. E nxirrni besëpremë atë djalin se kemi miqësi të përbashkët”, shkruan Sabiani.

'Na i bëtë miqtë dashnorë', Sabiani reagon i