Tuesday, June 25

“Mos e përdor emrin tim se e ndyn”/ Debat mes Kiarës dhe Luizit: Të kam thënë më lër të mbaroj këtë Big Brother

Luizi dhe Kiara kanë debatuar sërish me njëri-tjetrin. Arsyeja ka qenë se Kiara është e pakënaqur me disa nga herët që këngëtari përdor emrin e saj.

Kiara: Jo çdo gjë rrotullohet rreth teje

Luizi: Në këto dy situata po. Se ti po më thua mos e përdor emrin tim se e ndyn kur e përdor…

Kiara: Jo se e ndyn, por e përdor në disa situata që nuk dua, siç ishte rasti i fundit

Luizi: O Zot i madh, a do më kuptosh ndonjëherë, mos ma kthe me një pyetje. Të kam thënë më lër ta mbaroj këtë Big Brother