Saturday, July 13

Vrasja e Santiago Malkos/ SPAK kërkon 25 vjet burg për “organizatorin” dhe… (EMRAT)

Prokuroria e Posaçme ka kërkuar dënimin me 25 vite burg për Ilir Selmaninm i cili akuzohet si një nga organizatorët e vrasjes së Santiago Malkos në gusht të 2019.

Ndërsa për Elvis Gaçajn, prokuroria kërkoi dënimin me 7 vite heqje lirie. Për këtë ngjarje u dënua me 25 vite burg Blendi Teta si person që kishte mbajtur në vëzhgim lëvizjet e Malkos duke njoftuar edhe autorët për të kryer ekzekutmin.

vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *