Friday, July 19

Qetsori komunikon me Oltën me kode: Ti do bësh gjëra që të tjetrët s’i kanë në mendje! (VIDEO)

Olta dhe Qetsori kanë shprehur se janë aleatë.

Ata prej kohësh kanë folur për grupin e tyre dhe formën se si do të “tërheqin” banorë në grup.

Me anë të fotove që realizuan nga Vodafone mëngjesin e sotëm, Qetsori është munduar të këshilloj Oltën, duke folur me ‘kode’ për secilin banorë pa i përmendur emrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *