Çifti drejt ndarjes? Luizi i vendosur: Prej gojës time veç një herë ke për ta dëgjuar fjalën “ik”

Çifti drejt ndarjes? Luizi i vendosur: Prej gojës time veç një herë ke për ta dëgjuar fjalën “ik”

Loja siameze e ka ndër çiftin Luizi-Kiara dhe ka sjellë mes dyshes debate të forta.

Në një bisedë sqaruese që kanë bërë së bashku në dhomën e gjumit pasi Kiara e ka refuzuar dhe i ka kërkuar disa herë të largohet prej saj, Luizi i vendosur ia ka bërë të qartë.

Ai është shprehur se është e disata herë që kjo i kërkon të largohet dhe këngëtari kurrë nuk e ka bërë. Sipas tij në momentin kur t’ja kërkoj këtë gjë do t’ja thotë vetëm një herë.

Shiko SHQIP IPTV

Pjesë nga biseda:

Kiara: Nuk po e zgjidh dot tani se po me dhemb dhe mua koka

Luizi: Do ndonjë ilaç

Kiara: Nuk dua ilaç, dua vetëm të ikësh ti

Luizi: E sata herë ështëe që më thua ik moj Kiara? Prej gojës time s’ka dal asnjëherë kjo fjalë por kur të dal ke për ta dëgjuar vetëm një herë.

Big Brother VIP