Saturday, July 13

Eduart Grishaj kujton njohjen me Arbanën: Ajo nuk më shihte fare…

Eduart Grishaj dhe Arbana Osmani janë një nga çiftet më të dashur nga publiku shqiptar.

Teksa regjizori i njohur ishte i ftuar në rubrikën “Galeri”, në emisionin “E Diell”, ka rrëfyer momentet e para të njohjes së tyre. Eduarti ka treguar se ata janë njohur pasi ai nisë të punonte me emisionin që drejtohej nga Arbana.

 

“Nga 2010 kam punuar me të gjitha programet që jepeshin. Në 2010, më kanë thënë që do punoja me ‘1000 e 1 pse’. Ajo ishte diva e Topit. Ajo nuk më shifte fare mua. Fëmijët duken shumë tëm irë kështu, por nuk janë natën. Unë mundohem që gjithë këtë dashuri që kam marrë kur kam qenë fëmijë, ta jap pa kushte për Jonin, Diellin dhe Zoin. Them kur unë jam rritur me vështirësi, pse të kenë dhe ata vështirësi.”- tha Eduarti.