Sunday, April 14

I zuri vendin në “BBV3”, Arbër Hajdari këshillon opinionistin e ri!

Ky edicion i “BBV2” do të mbahet mend nga të gjithë shqiptarët. Protagonistët e këtij viti i kanë mbajtur të gozhduar para ekranit çdo të martë dhe të premte të gjithë shqiptarët. Banorët e këtij viti do të mbeten gjatë në kujtesën e kujtdo me debatet, konfliktet, lojërat dhe momentet e lumtura të tyre. Pavarësisht gjithçkaje, neve na mbetet të presim për edicionin e tretë të tij.

Arbër Hajdari ka qenë i ftuar ditën e sotme në një nga rubrikat e “E Diell”, ku ka treguar shumë të pathëna nga “BBV2” dhe jo vetëm. Arbëri ka habitur të gjithë, pasi është shprehur se nuk do të jetë opinionist në këtë “BBV3″, por ka disa këshilla për atë që do jetë në vend të tij.

Nuk duhet të përfshihet emocionalisht të ndikohen nga fjalët e njerëzve edhe pse në disa raste mund të jenë kundra atyre që thua dhe në fund nuk duhet t’i marrin personale t’i përjetojnë fjalët…