Wednesday, April 17

Bled Mane foto me Bora Zemanin ishte (edhe) ironi për Kiara Titon?

Me siguri e mbani mend se sa herë Bled Mane ka ironizuar Kiara Titon në “Big Brother VIP”, ku thoshte se ajo do të jetë si Bora Zemani, të ketë karrierën e saj etj. Gazetari ngrinte një paralele mes Borës dhe Kiarës duke krahasuar eksperiencën e kësaj të fundit në “Big Brother” dhe ndikimit që ky format pati te Bora një vit më parë, pa qenë pjesë e tij.

U bë viral një moment kur ai në dhomën e rrëfimit tek jepte nominimet me ironi tha se donte të nominonte Bora Zemanin e më pas u vetëkorrigjua duke thënë se ishte Kiara ajo që donte të nominonte.

https://www.instagram.com/reel/CqpP0N8g0Sg/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Së fundmi, Blendi ka ndarë një foto me Borën në Instagram duke thënë se “Borën e duam në çdo stinë” dhe e ka shoqëruar më hashtagun “unike”. Kjo nga një pjesë e fansave është parë edhe si ironi ndaj Kiarës.