Wednesday, April 17

“Sa dola kam shkuar direkt në Shkodër”/ Luizi: Kur arrita më erdhi keq sepse..

Luizi është i ftuari special mbrëmjen e sotme në “Më Lër Të Flas”, ku ka dhënë intervistën e parë pas daljes nga BBVIP.

Ai ka treguar se menjëherë pas spektaklit ka shkuar direkt në Shkodër, ndërsa foli dhe për përfshirjen e tij në fushatën elektorale. Ai tha se Benet Becin e ka përmendur pa e ditur që ishte kandidat për kryetar bahskie në Shkodër.

“Sa dola, direkt kam shkuar në shtëpi, kam marrë makinë dhe shkova në Shkodër. Dhe madje më ndaloi një polic se isha shpejt. Më tha kur dole. Kur kam arritur në Shkodër pashë shumë postera për mua. Më erdhi keq për kandidatët për kryetar bashkie sepse kisha më shumë postera unë se sa ata.

 

3 kandidatë më erdhën në shtëpi. Unë u thashë që kam fituar një spektakël, kam fituar zemrat e publikut me këtë shoë. Nuk më duket e drejtë të përfshihem në politikë.”-

Unë isha brenda që më 24 dhjetor dhe nuk e idja në kishte zgjedhje apo jo. Që më 21 nuk kam pasur kontakt me asnjë as njerëz, as telefon. Unë nuk e dija kush ishte kandidat, apo të dija çbëhej me Benet Becin. Unë e lashë deputet. Kur mu kërkua nga vëllai i madh të bëja linjën e jetës, unë e kam përmendur benetin se njeriun që më ndihmoi. Ishte i vetmi që më ndihmoi.”- tha Luizi.