Tuesday, May 21

Arbër Hajdari tregon marrëdhënien me Luizi dhe Kiarën!

Ky edicion i “BBV2” do të mbahet mend nga të gjithë shqiptarët. Me të vërtetë ishte edicioni i dytë por protagonistët e këtij viti i kanë mbajtur të gozhuar para ekranit çdo të martë dhe të premte të gjithë shqiptarët. Banorët e këtij viti do të mbeten gjatë në memorien e kujtdo me debatet, konfliktet, lojërat dhe momentet e lumtura të tyre. Pavarësisht gjithçkaje, neve na mbetet të presim për edicionin e tretë të tij.

Jo Luizi ishte koherent që ditën e parë që ka shprehur pëlqimin  për Kiarën… mbase duhet të kisha qenë më i butë me çiftin, kur Kiara ishte në pjesën e parë brenda shtëpisë…”