Saturday, July 13

(FOTO) Kiara dhe Luizi shfaqen për herë të parë në…

“Faleminderit për mbështetjen tuaj”, ka qenë postimi i parë i bërë nga Kiara përmes një instastory, se bashku me Luizin.

Kjo është dalja e parë e çiftit në rrjete sociale, pas përfundimit të spektaklit Big Brother.

Postimin moderatorja e ka shoqëruar me një emoji zemër të kuqe, dhe me hashtagun #luki, që ka qenë një ndër më të përdorurit nga mbështetësit e çiftit.