Wednesday, April 17

Habit gazetarja: Dasma e Luizit dhe Kiarës nuk është e vlefshme

Celebrimi i dasmës së Luizit dhe Kiarës në Bashkinë e Tiranës është përcjellë më shumë emocion nga shumë fansa dhe teleshikues por nuk kanë munguar dhe zërat dyshues.

Shumë prej personave që zotërojnë një rrjet social kanë bërë publik pasaportizimin e Luizit, i cili gjendet në Shkodër dhe kanë treguar se në këto kushte është e pamundur që ligjërisht celebrimi të kryhet në Bashkinë e Tiranës.

Ditën e sotme ka qenë gazetarja Jetona Koçobelli e cila ka sqaruar se si funksionon kjo gjë ligjërisht.

 

“Sipas ligjit të shtetit shqiptar ti mund të marrësh juridiksionin e bashkëshortes. Kështu që Kiara e ka pashaportizimin në Tiranë dhe është qytetare e Tiranës. Ndaj martesa është e vlefshme ligjërisht”- tha Jetona Koçibelli.