Sunday, July 21

I akuzuar për VRASJEN e Ardian Nikulaj, britaniku Harry Simson i dënuar 27 herë në Angli

Detaje  të reja janë bërë publike ditën e sotme për vrasjen e Ardjan Nikulaj.

Bëhet me dije nga burimet për mediat se një nga katër britanikët e shpallur në kërkim për vrasjen e biznesmenit Ardian Nikulaj rezulton i dënuar dhjetëra herë në Britaninë e Madhe.

Konkretisht konfirmohet se Harry Simson rezulton i dënuar 27 herë në Britaninë e Madhe.

Sipas pamjeve të kamerave të sigurisë që disponon prokuroria në kuadër të hetimeve të kryera, kur ndodhi vrasja ai ka marrë dhe birrën me vete.