Luizi tregon dy banorët që i ka “frikë” për finalen e BBVIP

Luizi tregon dy banorët që i ka “frikë” për finalen e BBVIP

Në një bisedë mes Deas, Luizit dhe Kristit, ky i fundit pyeti Luizin se përse ai nuk zgjedh të debatojë apo diskutojë me Efin.

Luizi tha se nuk e llogarit Efin, por vetëm ata të dy. Por sipas Kristit, ai nuk debaton apo diskuton me të, pasi e di se nëse e faktorizon do ta fuqizonte akoma më shumë.

Shiko SHQIP IPTV

 

Big Brother VIP Lifestyle