Tuesday, May 21

Seks poshtë jorganit? Flet Kiara për herë të parë: Putheshim, bënim masazh dhe…

Menjëherë pas daljes nga shtëpia e BBV me një unazë martese në gisht, Kiara Tito ka folur dhe ka ndarë disa nga pikëpyetjet që kishte publiku

Kiara ka treguar që poshtë jorganit nuk ka ndodhur gjë, veçse ndodnjë masazh.

“ Jo nuk ka ndodhur asgjë poshtë jorganit, thjesht putheshim, ndonjë masazh kështu dhe normal që s’ka ndodhur gjë. Normale që s’do e bënim kurrë aty, e kemi thënë që nga fillimi”- tha Kiara.