Tuesday, May 21

“Edhe një kolpo të fundit duhet t’i jepni…”/ Për çfarë e ka fjalën Luizi: Kiara nuk ishte për finale

Pas prime-it të djeshëm kanë filluar diskutimet mes banorëve këtë herë për finalen. Pas darkës, Luizi, Qetsori dhe Nita biseduan në oborr mbi atë çka ndodhi.

Në morinë e bisedave, Luizi i këshilloi se dhe “kolpo e fundit i duhet deri të shtunën që ata të mbërrijnë në finale”

Gjithashtu Qetsori shtoi se “Efi nuk ishte për finale, nuk e meritonte”.

 

Luizi: Po pse kush e meritonte? Bledi? As Kiara nuk ishte për finale, ajo erdhi për mua, sepse i binte të qëndronim kohë të gjatë larg njëri-tjetrit. Fati që erdhi, po ajo nuk e kishte më mendjen te loja. Ka dashur të dalë disa herë, sidomos pas kësaj lojës që i bëra unë, se s’po e mbaja dot më.