Saturday, July 13

Rama nga Kamza: Kemi një tjetër apendicit të dhimbshëm me dy koka për të hequr

Edi Rama: Kemi një apendicit për të hequr që është i dhimbshëm i shumë viteve me dy koka, emrat që nuk po I përmend mos të prishim kënaqësinë e kësaj feste gjelbër. Duke luftuar me mjekët dhe stafin tim për të dalë nga kafazi, ata kanë të drejtën e tyre, më në fund ju mora një takim jashtë zyre dhe shtëpie dhe I thash do të shkoj të Rakip Suli në Kamëz sepse këtu është pasqyra më kuptimplotë e fjalës “Rilindje”. Ndër të tjera kam qenë edhe I bezdisur shumë nga disa Kritika me buzë shumë të holla që janë mërzitur nga tallave tonë. Sikur të ishin njerëz që dëgjojnë Bethovenin do ua falja , por dëgjojnë Saliun dhe Ilirin.