Tuesday, May 21

Banorët diskutojnë: Kiara po del keq

Bisedimet për 4 finalistët kanë qenë shumë të shpeshta kohët e fundit, e aq më tepër ditët e fundit kur rrethi është ngushtuar shumë.

 

Nita, Qetsori dhe Bledi po diskutonin për finalistin e parë, që sipas tyre mund të jetë Luizi. Sa i përket Kiarës dhe Efit, Nita tha se ata të dyja ende nuk po kuptojnë se çfarë po bëjnë.

 

Shpesh herë gjatë spektakleve, kur ata shohin klipet e montuara me deklaratat që kanë bërë gjatë javës për njëra-tjetrën, për tu shmangur nga situata, kapen me montimin e klipeve.

 

Qetsori tha se Efi ka marrë dishezën, me idenë që ka rënë si lojtare. Bledi ironizoi Efin dhe Kiarën, duke thënë se Big Brother duhet të marrë një publik nga Kina, që ato të jenë në rregull.