Tuesday, May 21

Bledi: Luizi u bë xheloz për Efin

Në spektaklin e kaluar, nga një televotim i cili u hap për pak minuta për të preferuarin, me shumicë votash Luizi dhe Efi dolën të preferuar.

 

Sipas Bledit, Luizi u bë xheloz për Efin kur u përmend emri i saj si e preferuar. Ai shtoi se Luizi është cinik dhe se nuk dëshiron që të shohë njeri të ngre kokë për të luajtur, apo për të qenë i fortë.

 

Duke biseduar me Nitën, Bledi tha se shumë persona Luizi i ka marrë në qafë dhe se ka nxjerrë jashtë shtëpisë njerëz që shoqërohej gjithë kohën.

 

Për dy javë, dolën 7 persona u shpreh Bledi, njerëz këta që ishin krah Luizit.