Brenda të njëjtit dush të dyja, Kejsi dhe Jori dhurojnë spektakël në BBV

Brenda të njëjtit dush të dyja, Kejsi dhe Jori dhurojnë spektakël në BBV

Pas lojës që banorët kanë bërë ditën e sotme me bojëra, duket se njollat e lëna pas ishin më të mëdhaja seç pritej.

Vajzat kanë nxitur të bëjnë dush, teksa Jori dhe Kejsi janë larë sëbashku.

Ndërkohë që mundoheshin të hiqnin bojën, vajzat kanë dhuruar ‘spektakël’ teksa laheshin së bashku në një dush.

Shiko SHQIP IPTV
Big Brother VIP