Tuesday, June 18

E FUNDIT/ Gjykata vendos masën arrest me burg për Erdgys Arrazin

Gjykata e Shkodrës ka vendosur ditën e sotme masën e sigurisë “Arrestit me burg” për Ergys Arrazin.

Ai akuzohet për veprat penale “dhuna në familje” dhe “shkaktim i vetëvrasjes”.

Paraprakisht Erdgys Arrazi dyshohet se ka shkaktuar vetëvrasjen e bashkëshortes së tij dhe të fëmijëve të çiftit.

Bashkëshortja e tij, Alma Arrazi së bashku me tre fëmijët e saj ka ndërmarrë aktin ekstrem të vetëflijimit së bashku me tre fëmijët e saj në lumin Buna.