“Dea është një ‘vrasëse'”/ Bledi Mane: Kristi nuk do njeri, do vetëm pasqyrën dhe babain e tij

“Dea është një ‘vrasëse'”/ Bledi Mane: Kristi nuk do njeri, do vetëm pasqyrën dhe babain e tij

I ftuar sot në Wake Up, ka qenë gazetari Bled Mane, njëkohësisht edhe ish banor i Big Brother Vip 2.

Ai ka folur në lidhje me banorët se si i ka parë nga afër. Ai u shpreh se banorët që e meritojnë vërtet finale janë padiskutim Olta dhe Luizi, ndërsa dy tjerët që mund të shkojnë “zvarrë-zvarrë” janë Kristi dhe Deamishel.

Shiko SHQIP IPTV

“Qetsori në BB është si të më fusësh edhe njëherë mua në klasë të parë, ashtu më duket mua.

Kiara është një vajzë shumë e mirë, por aty nuk ishte për lojë, ishte vetëm për famën. Ajo nuk ishte vetëvetja.

Në ldihje me marrëdhënien me Luizin, nuk i shoh bashkë, janë dy karaktere komplet të kundërta.

Kristi nuk do njeri o njerëz, do pasqyrën dhe babain e vetë.  Dea është një “vrasëse” në sensin e lojës, të vret me fjalë, është e kalkuluar dhe po “zvarrë-zvarrë” e shoh edhe në finale”. Është e vetmja atz që ka bërë që Luizin ta nxjerrë nga vetja.

Aty brenda nuk ka dashuri, ka vetëm hipokrizi. Shkencërisht ne nuk mund të rrimë të imponuar, 2-3 ditë mund të shtiren, pastaj janë vetëvetja. Ata që po shihni aty brenda, ata janë edhe jashtë, lërë ç’thonë i bëjmë për lojë”, tha Bled Mane për Wake Up.

Big Brother VIP