Habit Olta, Kristi në gjumë, aktorja kontrollon sendet e tij personale (VIDEO)

Habit Olta, Kristi në gjumë, aktorja kontrollon sendet e tij personale (VIDEO)

Aktorja Olta Gixhari i ka habitur të gjithë banorët me veprimin e saj, teksa kontrollonte sendet personale të Kristit.

Teksa Kristi ishte në gjumë, OIta tentoi t’i shihte me detaje sendet personale të tij ku ka bërë dhe humor me banorët e tjerë, duke ia shpërdoruar të gjitha parfumet.

Shiko SHQIP IPTV

‘Era Kristi në të gjithë dhomën’, tha Olta ndërsa shpërndante parfumin e tij në të gjithë ambientin.

Big Brother VIP