Saturday, July 13

“Do të ta shpif shtëpinë sa t’i bësh vetë valixhet gati”/ Luizi-Antonetës: Të martën do dalësh sesbën

Ndërsa javët po kalojnë, gara po bëhet më e ethshme në shtrëpinë e Big Brother. Luizi duket se i ka vënë për qëllim vetes që përmes mënyrës së tij të të luajturit, ti bëjë banorët ta lënë vetë shtëpinë.

Të njëjtën strategji duket se po e ndjek edhe me Antonetën, ndërsa kanë qenë në ambientet e jashtme të shtëpisë ai I thotë se do e bëjë që të përgatisë vetë valixhet dhe të ikë nga BBV2.

Luizi: E para ti të martën do dalësh sësban. Ses’ban! Se s’ka kuptim ky format me ty mren. E dyta, do të ta bëj qëllim të shpifun dmth që me I bo vetë gati valixhet e me ikë. “Me than s’më rrihet ma, se s’më rrihet ma”.