Monday, May 27

Rama: Përgëzoj Top Channel për vetëpërmbajtjen, nuk drejtuat gishtin tek askush

Kryeministri Rama ka përgëzuar mbrëmjen e sotme në Top Story, përmbajtje e Top Channel dhe drejtuesve të këtij institucioni në lidhje me ngjarjen e rëndë që ndodhi ditën e sotme.

Kreu i qeverisë u shpreh se Top Channel që ka qenë i përmbajtur në atë që mund të jetë i natyrshëm prirja për ti drejtuar gishtin.

“Ky është një agresion kriminal që i shkon shumë një shprehje frustrimi. Nuk dua të jap opinione, madje dua të ju përgëzoj, në fakt Top Channel që ka qenë i përmbajtur në atë që mund të jetë i natyrshëm prirja për ti drejtuar gishtin, për shkaqe të një sërë aktesh shumë kurajoze por edhe të dokumentuara kohët e fundit.”– tha Rama./ Top Channel