Tuesday, June 18

Ndalimi i dinarit serb/ Rama i “del në krah” Kurtit: Kosova ka të drejtë të zbatojë kushtetutën e saj

“Kosova duhet të angazhohet, të koordinohet dhe të punojë më ngushtë me aleatët e saj kryesorë”