Këmbimi valutor 27 mars/ Me sa blihen dhe shiten euro e dollari, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor 27 mars/ Me sa blihen dhe shiten euro e dollari, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 105.7 lekë dhe do të shitet me 106.6 lekë.

Euro sot do blihet me 113.9 lekë dhe do shitet me 114.4 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 114.5 lekë dhe do shitet me 115.4 lekë.

Shiko SHQIP IPTV

Paundi britanik do të blihet me 128.9 lekë dhe do shitet me 130 lekë.

Aktualitet