Tuesday, June 18

“E kanë helmuar”/ U rrah nga shërbimi sekret serb, vajza tregon gjendjen e Nikola Sanduloviç: Është paralizuar

Sanduloviç u arrestua pasi kërkoi falje për krimet e kryera nga serbët gjatë luftës së Kosovës në vitin 1988 dhe 1989