Tuesday, June 18

“Zgjohet” Covid-19/ OBSH: Të paktën 10 mijë viktima vetëm gjatë muajit dhjetor

Edhe në vendin tonë po qarkullojnë njëkohësisht gripi, virozat e stinës dhe virusi Covid-19