Saturday, March 2

Kush sjell më shumë para në shtëpi? Bora Zemani dhe Donald Veshaj përgjigjen në tapetin e kuq të “5 herë JO”!

Ashtu siç tanimë është mësuar nga të gjithë, sot është premiera e madhe e “5 herë JO”. Ky film aq i shumëpritur nga publiku dhe aq i komentuar përgjatë muajve të fundit, do të shfaqet sot për herë të parë në Cineplexx TEG.

Në këto momente po zhvillohet tapeti i kuq në TEG dhe vetëm pak më parë ka arritur në tapetin e kuq çifti i mbrëmjes Bora dhe Donaldi, të cilët janë intervistuar nga Eni Shehu:

Donaldi: Fillim i mbarë akoma nuk jemi pershëndetur me njerëzit më duket sikur nuk jemi në arsyeja që ata njerëz janë këtu po më bëhet qejfi

Si e keni ndarë detyrat e shtëpisë kush lanë enët? Kush gatuan?

Donaldi: Askush nuk gatuajmë, nuk bëjmë as pis

Eni: Kush bën më shumë surpriza?

Donaldi: Të dy ne kemi rradhë

Eni:Surpiza e fundit që të ka bërë Bora?

Donaldi: Më ka bërë një aparat dhe unë jam i apasionuar pas fotografisë

Eni: Kush vonohet më shumë para pasqyrës

Bora: Unë kam më shumë punë për t’u bërë gati

Eni: Zënka më shpesh dhe kush mabn më shumë inat?

Donaldi: Zënka të vogla

Eni:Kush thotë i pari më fal?

Donaldi: Nuk e kemi këtë kuptohemi me sy

Eni:Kush heq dorë  nga egoizmi i vet për të mirën e marrëdhënies?

Donaldi: Te dy e kemi berë

Eni: Kush sjell më shumë lek në shtëpi?

Donaldi: Ne jemi një motor i fuqishëm me 2 pistona