Tuesday, June 18

SKANDAL në shkollë/ Mësuesja josh nxënësin e mitur dhe kryen marrëdhënie me të, ja mesazhet që shkëmbyen

Një ngjarje tronditëse është zbuluar në Australi, teksa një mësuese akuzohet se ka kryer marrëdhënie seksuale më një nga nxënësit e saj të mitur.

Sipas mediave të huaja, ngjarja ka ndodhur në një shkollë në Melburn, ku mësuesja e joshi adoleshentin nëpërmjet një loje në internet. Autoritetet zbuluan se fillimisht gruaja i kishte shkruar të miturit një mesazh në platformën e lojës “Call of Duty” me një adresë të reme, dhe pasi kishin folur për një periudhë kohë, ata ishin takuar dhe ajo e kishte bindur nxënësin që të kryenin marrëdhënie.

Në bisedat e zbuluara, mësuesja i thoshte nxënësit se ajo ishte e “gatshme të rrezikonte gjithçka vetëm që të ishte me të.”